به سایت شرکت شهرک صنعتی قطب اراک خوش آمدید.

درباره ما

شرکت تعاونی شهرک صنعتی قطب اراک

در سال‌ 1361 زمینی به وسعت 62 هکتار در ضلع جنوب شرقی اراک در حد فاصل محل تلاقی جاده خمین با جاده تهران با مجوز سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور، توسط اداره کل منابع طبیعی استان مرکزی در شرق شهرستان اراک با کاربری صنعتی تعیین و قطب صنعتی نامیده شد و قطعات عرصه در طی سنوات بعد بدون هیچگونه تأسیسات زیربنایی به اشخاص حقیقی و حقوقی متقاضی احداث کارگاه در قالب عقد قرارداد اجاره بلند مدت در اجرای ماده 32 قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع واگذار شد تا پس از دریافت پروانه بهره‌برداری، توسط مستأجرین، انتقال قطعی سند مالکیت به نام بهره برداران صادر شود و اداره ی امور جاری این قطب صنعتی در اختیار شهرداری قرار داشت.

در حدود دو دهه‌ی پس از واگذاری که حدود 120 واحد در این منطقه ی صنعتی استقرار یافتند، به‌علت نبودِ متولی مناسب که هیچ‌گونه تاسیسات زیربنایی در راستای عمران و آبادانی در این قطب صنعتی، همانند شهرک‌های صنعتی دولتی، صورت نپذیرفته بود؛ با پیش آمدن بحث خصوصی‌سازی در قالب بند (ص) تبصره (2) قانون بودجه سال 1379کشور، مسئولین ارشد استان برای ساماندهی این منطقه‌، مدیران پیشکسوت واحدهای مستقر را ترغیب به ایجاد یک شهرک صنعتی خصوصی نمودند.

پیرو مصوبه شماره 59879/ت مورخ 1379/12/28 هیأت وزیران مبنی بر موافقت با تاسیس شهرک صنعتی قطب، اقدام به تأسیس شرکت تعاونی خدمات عمرانی قطب صنعتی با مجوز ثبتی شماره 4207 در مورخ 1380/12/24 صورت گرفت و این شرکت به عنوان متولی شهرک در مورخ 1381/12/26 موفق به دریافت پروانه بهره برداری شهرک صنعتی غیردولتی قطب از وزارت صنایع و معادن وقت گردید.
نتیجه‌ی زحمات و پیگیری مستمر پیشکسوتان صنعتی و هیأت مدیره و مشارکت واحدهای مستقر در این شهرک منجر به تبدیل شدن قطب صنعتی به شهرک صنعتی غیردولتی با برخورداری از مزایای قانونی شرکت شهرکهای صنعتی ایران و برای برطرف شدن بسیاری از کمبودها گام هایی به شرح ذیل برداشته شده است.

 

❑ اجرای شبکه ی معابر با جدول گذاری، زیرسازی و آسفالت
❑ اجرای شبکه جمع آوری آب های سطحی
❑ اجرای شبکه توزیع برق، آب، گازو مخابرات
❑ اجرای شبکه جمع آوری فاضلاب و اتصال به شبکه سراسری
❑ اجرای شبکه روشنایی معابر
❑ ایجاد فضای سبز در3 قطعه از شهرک در ورودی و خروجی و حاشیه معابر
❑ ایجاد شبکه آبیاری قطره ای فضای سبز
❑ نصب تابلوهای راهنمای واحدها و تابلوهای راهنمایی و رانندگی
❑ ایجاد سردرب ورودی شهرک
❑ نصب تندیس صنعت در ورودی و خروجی شهرک
❑ احداث ساختمان اداری 3 طبقه شهرک به مساحت 600 مترمربع
❑ احداث ساختمان نگهبانی در ورودی و خروجی شهرک
❑ نصب دوربین مدار بسته در بخشی از معابر شهرک
❑ نصب 8 شیر هیدرانت آتشنشانی در معابر شهرک

در سال 1387 با افزایش حریم شهر اراک در حریم شهر واقع شده است. دارای 145 واحد است و موضوع فعالیت اکثر واحدهای تولیدی این شهرک در زمینه های ماشین کاری، آلومینیوم کاری، ریخته گری، سازه های فلزی، قطعات نظامی، خودرویی و بتنی، سازه های چوبی، ساخت درب و پنجره های الومینیومی و UPVC و سازه های سبک ساختمانی میباشد.
این شهرک صنعتی در چارچوب قوانین شرکت شهرک های صنعتی گام برداشته و در امر تولید و رونق اقتصادی و صنعتی کشور و بهبود شاخص اشتغال کلانشهر اراک نقش موثری دارد.
تمامی این امور در سایه‌ی حمایت‌های مسئولین ارشد استان، با مشارکت و همراهی مدیران واحدهای مستقر در شهرک و پیگیری‌های دلسوزانه‌ی هیأت مدیره‌ی این شرکت، محقق شده است و با توجه به موقعیت مکانی استراتژیک در سایه ی مشارکت و همکاری اعضا، چشم انداز بهبود محیط کسب و کار و رونق فعالیتهای دانش بنیان در افق آینده قابل دسترس است.

اعضای هیات مدیره

سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری کلان سازمان

علی جعفر قدبیگی
علی جعفر قد بیگی رئیس هیات مدیره
علی جعفر قد بیگی
محسن درمان نایب رئیس هیات مدیره
سجاد جوکاد
سجاد جوکار منشی
عبدالرضا علمداری
عبدالرضا علمداری عضو هیات مدیره
سید تقی مکبری
سید تقی مکبری عضو هیات مدیره
علی خلیلی
علی خلیلی عضو هیات مدیره
علی جعفر قد بیگی
مجید انجلاسی عضو هیات مدیره
منصور جمیلی
مرحوم منصور جمیلی نایب رئیس سابق هیات مدیره
معصومه گودرزی
معصومه گودرزی مدیر عامل
علی جعفر قد بیگی
علی رضا قیصری بازرس
ضبط پیام صوتی

زمان هر پیام صوتی 5 دقیقه است